Salon za kućne ljubimce Mili Groom

Salon za kućne ljubimce Mili Groom

Podaci

Vojvođanska 286 Surčin , Beograd 065/887 03 84 milinkovic406@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
10:00
18:00
10:00
18:00
10:00
18:00
10:00
18:00
10:00
18:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Upoznajte Salon za Kućne Ljubimce Mili Groom: Vaša Prva Destinacija za Savršenu Negu

 

Usluge koje Obogate Život Vašeg Ljubimca

Dobrodošli u Salon za kućne ljubimce Mili Groom, mesto gde vaši mali prijatelji dobijaju najlepšu i najprofesionalniju negu. Naš salon je specijalizovan za manje rase pasa, i pruža sveobuhvatnu uslugu koja uključuje kupanje, šišanje, feniranje, kao i detaljno sređivanje ušiju i skraćivanje noktiju.

Zašto je redovna poseta salonu toliko važna? Prvo, to je prilika za održavanje zdravlja vašeg ljubimca. Naši iskusni groomeri koriste samo najkvalitetnije proizvode i tehnike kako bi osigurali da vaš pas bude ne samo lep, već i zdrav. Kroz redovne posete, možemo rano prepoznati i rešiti potencijalne zdravstvene probleme kao što su infekcije ušiju ili prekomerni nakupljanje prljavštine i dlaka.

 

Prednosti Profesionalne Nege za Vašeg Ljubimca

Kada se odlučite za usluge u salonu Mili Groom, birate više od obične frizure za svog ljubimca. Naša posvećenost detaljima garantuje vrhunske rezultate, ali i sigurnost i udobnost vašeg ljubimca. Redovno šišanje ne samo da poboljšava izgled, već i sprečava zapetljavanje i nastanak čvorova u dlaci, što može biti bolno za vašeg ljubimca.

Pored toga, naša usluga uključuje i sređivanje ušiju, gde se pažljivo uklanjaju suvišne dlake koje mogu izazvati infekcije ili iritacije. Skraćivanje noktiju je takođe bitan deo naše usluge, jer predugi nokti mogu uzrokovati nelagodnost prilikom hodanja i čak dovesti do problema sa zglobovima. Zaposleni u salonu Mili Groom su obučeni da obavljaju ove zadatke sa maksimalnom preciznošću i pažnjom.

 

Zašto Izabrati Mili Groom?

U salonu Mili Groom, vaš ljubimac je u sigurnim rukama. Naša posvećenost kvalitetu i udobnosti vašeg ljubimca je ono što nas izdvaja. Prijatan ambijent, ljubazno osoblje i profesionalni pristup su samo neki od razloga zašto nas naši klijenti obožavaju. Kada izaberete Mili Groom, birate kvalitetnu negu koja će vašem ljubimcu doneti ne samo lepotu, već i sreću.

Posetite nas i uverite se zašto je Mili Groom prva destinacija za sve vlasnike manjih pasa. Dozvolite nam da vašem ljubimcu pružimo najbolju moguću negu i uslugu koja će mu doneti osmeh i radost. Kontaktirajte nas već danas i rezervišite termin za svog četvoronožnog prijatelja. Vaš ljubimac zaslužuje samo najbolje, a mi smo tu da mu to omogućimo!

Komentari

Ostavite odgovor