Dom za stara lica Avala Premium

Dom za stara lica Avala Premium

Podaci

Avalski drum 10V Vrčin , Beograd 011/429 10 40
065/433 53 30
https://domzastarepremium.rs premium.avala@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00

O kompaniji

Luksuzan Smeštaj i Potpuna Prilagođenost Korisnicima

Dom za stara lica Avala Premium, smešten u ulici Avalski drum 10v u Vrčinu, nudi komforan i luksuzan smeštaj za starije osobe. Na samo nekoliko minuta vožnje od Beograda, dom se nalazi na obroncima Avale, što pruža čist planinski vazduh i mirno okruženje. Ovaj dom je savršeno prilagođen potrebama starijih osoba i osoba sa hendikepom, sa modernim i prostranim prostorom od preko 1000 m². Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, a tu su i opcije jednokrevetnih i četvorokrevetnih soba. Sve sobe imaju prilagođena kupatila i opremljene su nameštajem, kablovskom televizijom, internetom, klimatizacijom i grejanjem. Uz to, tu su tasteri za poziv osoblja, što omogućava brz odgovor na potrebe korisnika u svakom trenutku.

 

Vrhunska Nega i Zdravstvena Podrška

Avala Premium nudi 24-časovni nadzor i medicinsku negu od strane iskusnog i stručno obučenog osoblja. Tim doma uključuje lekara opšte prakse, medicinske sestre, tehničare, fizioterapeute i negovatelje, osiguravajući da svaki korisnik dobije potrebnu zdravstvenu negu. Ovaj nivo pažnje i stručnosti pruža mir korisnicima i njihovim porodicama, znajući da su njihovi najmiliji u sigurnim rukama. Takođe, dom ima sertifikovan HACCP sistem ishrane, što garantuje visok kvalitet i sigurnost u ishrani, uz personalizovane jelovnike prilagođene zdravstvenom stanju korisnika.

 

Rekreacija i Aktivnosti u Prirodnom Okruženju

Jedna od najvećih prednosti Avala Premium doma je njegovo prelepo dvorište, okruženo zelenilom i cvećem, koje omogućava korisnicima svakodnevno uživanje u šetnjama i rekreaciji na svežem vazduhu. Pored toga, tim stručnjaka je osmislio raznovrsne aktivnosti i zanimacije u saradnji sa socijalnim radnikom, koje korisnicima pomažu da ostanu mentalno i fizički aktivni. Ova kombinacija luksuznog smeštaja, vrhunske nege i bogatih sadržaja čini Avala Premium savršenim mestom za starije osobe koje žele da uživaju u miru i udobnosti, uz stalnu brigu o njihovom zdravlju i dobrobiti.

Komentari

Ostavite odgovor